Pro on-line a mobilní verzi klikněte zde.

netbox internet televize Kuki mobil
Letní netbox kino

Letní netbox kino

Milí zákazníci,
při příležitosti 20. narozenin netboxu, nadělujeme dárek vám všem. Každý z vás, kdo bude mít v průběhu srpna cestu do centra Brna, si může vždy v pátek užít letní netbox kino a vychutnat si filmy pod širým nebem přímo na Hradě Špilberk.
V programu je připravena pořádná akce, nějaká romantika, animovaný film pro všechny a nechybí ani zástupce českého filmu.
Kapacita míst na promítání je omezena, tak neváhej vyber si film, zjisti kdo půjde s tebou a zarezervuj si místa co nejdříve. Pak už stačí jen v daný den přijít do areálu letního kina na Špilberku, u vstupu ověříme tvou rezervaci, dostaneš od nás navíc poukaz na nápoj a popcorn a můžeš se jít bavit.

3. 8. 2018 Deadpool

Deadpool

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem, bývalým členem speciálních jednotek. Lékaři mu našli pokročilé stadium rakoviny, tak se podrobil experimentální léčbě v rámci programu Weapon X… Chceš vědět co se zvrtlo?
Zaregistruj se na promítání filmu Deadpool zde.

10. 8. 2018 Hastrman

Hastrman

Romantický a zároveň ironický příběh hastrmana alias barona de Caus, jehož láska k venkovské dívce Katynce naplňuje netušeným štěstím i stravující vášní. Jak to dopadne?
Zaregistruj si svůj vstup zde a přijď se podívat na Hastrmana.

17. 8. 2018 Perfect Days

Perfect Days

Čtyřiačtyřicetiletá Erika má skoro všechno – vlastní pořad, vyhlášený kadeřnický salón, byt s terasou a svobodu. S každým přibývajícím rokem ale touží po tom jediném, co nemá – a to je dítě. Dokáže si splnit sen?
Rezervuj si lístky zde a přijď si užít Perfect Days.

24. 8. 2018 Sherlock Koumes

Sherlock Koumes

Kdo by kradl sádrové trpaslíky? Naštěstí je poblíž skvělý detektiv, který se do řešení záhady pustí s nasazením sobě vlastním. Škoda jen, že je taky ze sádry.
Stačí se pouze zaregistrovat zde a můžeš přijít na Sherlock Koumes s celou rodinou.

31. 8. 2018 Letní netbox kino naslepo

Kino naslepo

Věříš dramaturgům z netboxu a máš rád překvapení? Pak přesně pro tebe je určeno toto unikátní promítání naslepo. Jedná se o projekci filmu, kdy do poslední chvíle nevíš, co se budeš na plátně sledovat. Stačí se zapsat zde a přijď se podívat, co jsme připravili.

1. 9. 2018 Večer studentských filmů

Studentské filmy

Přijď se podívat na studentské filmy z dílny studentů Filmové školy ve Zlíně. Vstup je na toto promítání pro všechny volný, nemusíš se tedy nikde registrovat.
Budeš-li mít chuť a budeš-li zrovna v Brně, přijď se první zářijový den podívat na výtvory nové generace filmových tvůrců.


Zarezervoval sis místa v rámci našeho Letního netbox kina a nemůžeš nakonec dorazit? Nevadí, zde nám můžeš dát vědět, že svoji rezervací rušíš.

Registrovat se může každá fyzická osoba starší 18 let, která je zákazníkem pořadatele. Každá fyzická osoba si může registrovat maximálně 5 míst na jedno představení, a na toto představení se může registrovat pouze jednou. Z registrací mohou byt vyloučeni všichni účastníci, kteří jakýmkoli způsobem nevyhoví těmto pravidlům nebo je poruší. Vícenásobné registrace budou preventivně rušeny. Není možné požadovat vstupné na jiná představení, než která je pořadatelem stanovena, ani vyplatu vstupného v hotovosti nebo v jiném plnění.

netbox Facebook
Twitter

Tento e-mail jste obdrželi na základě souhlasu se zasíláním obchodních sdělení společnosti SMART Comp. a.s.
E-mail je obchodním sdělením společnosti SMART Comp. a.s., provozovatel metropolitní sítě NETBOX. V případě, že již nechcete dostávat informace o aktuální nabídce a novinkách, můžete se odhlásit prostřednictvím účtu v Moje Konto.