Pro on-line a mobilní verzi klikněte zde.

netbox internet televize mobil
Červen v Brně

Festival RE:PUBLIKA

Festival RE:PUBLIKA

Zveme tě na Festival RE:PUBLIKA, který se koná při příležitosti 100. výročí založení Československé republiky a netbox tuto skvělou oslavu podporuje z pozice partnera festivalu. Brněnské výstaviště je od 26. května až do 17. června 2018 otevřeno zdarma a můžeš si tak v rámci oslav užít třeba divadlo, kavárnu, kino, koncerty, ale taky výstavy nebo třeba sportovní zábavné programy.

Game Access '18 Expo

Game Access '18 Expo

Na výstavišti se 1. až 3. června 2018 odehraje také technologiemi a hrami nabitý festival Game Access ‘18 Expo, který je určený pro každého fanouška digitálních i deskových her. Netbox stánek najdeš v pavilonu V a také zde si budeš moci zahrát, třeba starou střílečku. Vstup na Game Access je zdarma a my už se na tebe těšíme!

Dětský den v Brně-Komíně

Dětský den v Brně-Komíně

V sobotu 2. června 2018 tě zveme i s ratolestmi na Dětský den do Komína, kde bude čekat mimo jiné i netbox stánek s foto koutkem. Můžeš si odnést fotku nebo i drobnost na památku. Sportovní program začíná v 9:00 a pokud chceš malého sportovce přihlásit do závodu na kole, přivstaňte si už na 8:15. Celodenní akce se koná přímo před Základní a Mateřskou školou v Brně-Komíně.

Dětský den se Zbrojovkou & Fotbalové utkání hvězd

Dětský den se Zbrojovkou & Fotbalové utkání hvězd

Další akce, kterou netbox podpořil, se koná na stadionu Srbská již tuto sobotu 2. června. Speciální utkání odehrají hráči z Česka, ale i hráči anglické Premier League. Dětský den se Zbrojovkou & Fotbalové utkání hvězd bude stát za to. Ještě nemáš vstupenku? Stav se do netbox store pro vstupenku zdarma, ale pozor počet je omezený!

Soutěž „Děkujeme“

Soutěž Děkujeme

Netbox je tu s vámi už 20 let, a proto odměňuje stávající zákazníky. Stále běží narozeninová soutěž Děkujeme, do které se můžeš registrovat. Každý týden, až do konce července, losujeme 5 výherců, kteří získají služby na 1 rok zdarma. Přidej se taky do soutěže, třeba vylosujeme právě tebe!

netbox Facebook
Twitter

Tento e-mail jste obdrželi na základě souhlasu se zasíláním obchodních sdělení společnosti SMART Comp. a.s.
E-mail je obchodním sdělením společnosti SMART Comp. a.s., provozovatel metropolitní sítě NETBOX. V případě, že již nechcete dostávat informace o aktuální nabídce a novinkách, můžete se odhlásit prostřednictvím účtu v Moje Konto.