Pro on-line a mobilní verzi klikněte zde.

netbox internet televize mobil
Dubnové novinky

Změna otevírací doby netbox store

Změna otevírací doby

Od 30. března bude díky velikonočním svátkům zákaznické centrum na náměstí Svobody 18 zavřeno. Znovu netbox store otevřeme až 3. dubna 2018, a to již s novou otevírací dobou. Každý všední den bude otevřeno mezi 10:00 až 18:00.


„Jarní úklid“ hardwaru

Doprodej hardware

3. až 6. dubna budeme v netbox store doprodávat zboží ze skladu. Přijď si koupit pořádný hardware za skvělou cenu. V nabídce najdeš vystavované i nové kusy od Apple a Xiaomi. Najdeš u nás i příslušenství k mobilním telefonům, powerbanky nebo stylové reproduktory JBL.


Servis v Brně nově i o víkendu

netbox servis

Pro všechny brněnské domácnosti máme skvělou zprávu. Nově zavádíme servis služeb i o víkendech. Od 3. dubna 2018 rozšiřujeme termíny pro technický servis i na soboty a neděle. Takže už se nemusíš bát, že bys zůstal přes víkend bez internetu nebo televize.


Poznej s netboxem krásu přírody

Den Země 2018

Při příležitosti Dne Země, který bude v neděli 22. dubna 2018, chystáme pro všechny zákazníky z Brna odpolední procházku na čerstvém vzduchu. Vyrážet budeme ze zastávky MHD Zoologická zahrada v Brně-Bystrci a trasa bude dlouhá 5 nebo 10 km. Procházku zakončíme společně u ohně se špekáčkem a dobrým pitím v  hospůdce U křivé vrtule v Brně Medlánkách.

Soutěž Děkujeme

Nevyhovuje ti čas ani místo startu? Přijedeš raději na kole?
Není to problém, můžeš přijít i přijet po vlastní ose a vychutnat si špekáček i tak. Registruj se zde, ať víme kolik jídla a pití přichystat.
Kapacita je omezená, tak se registruj co nejdříve.


Chci jít na procházku


Děkujeme!


netbox Facebook
Twitter

Tento e-mail jste obdrželi na základě souhlasu se zasíláním obchodních sdělení společnosti SMART Comp. a.s.
E-mail je obchodním sdělením společnosti SMART Comp. a.s., provozovatel metropolitní sítě NETBOX. V případě, že již nechcete dostávat informace o aktuální nabídce a novinkách, můžete se odhlásit prostřednictvím účtu v Moje Konto.