Pro on-line a mobilní verzi klikněte zde.

Netbox internet televize mobil


Otrhej stromek a oprav s námi domek!

Předání finančního daru

Brňáci, děkujeme! Ve vánoční kampani se podařilo vybrat celkem 370 dárků, které potěšily děti z SOS dětských vesniček a následně jsme v lednu předali finanční dar ve výši 64 000 Kč na opravu pěstounského domku.


SOS dětské vesničky

SOS dětské vesničky

Pomáhají rodinám v nouzi pečovat o své děti a poskytují rodinu dětem, které svoji vlastní nemají. Pokud tě tato problematika zajímá, přijď si ve středu 14. března od 19:00 do netbox store poslechnout přednášku Mgr. Marcely Troubilové, regionální ředitelky pro Jihomoravský kraj.


Velikonoce v netbox store

Velikonoce v netbox store

Velikonoce jsou nejen významným křesťanským svátkem, ale také časem tradiční pomlázky a hodování. I letos pokračuje netbox ve sladké tradici, přijď se podívat od 21. března do netbox store na náměstí Svobody.


Soutěž „Děkujeme“

Soutěž Děkujeme

Jsme tu už 20 let! A určitě bychom tady nebyli bez vás, našich zákazníků. Proto pořádáme soutěž o 1 rok služeb zdarma! Přidej se do soutěže, losujeme každý týden až do konce července. Třeba vylosujeme právě tebe!


A co chystáme v dubnu?

Den země 22. dubna 2018

Při příležitosti Dne země chystáme 22. dubna akci v okolí Brna. Poznávací procházku zakončíme společně u ohně, kde si opečeme špekáček a dáme něco dobrého k pití. V následujících týdnech očekávej pozvánku s informacemi a registrací.




Děkujeme!

netbox Facebook
Twitter

Tento e-mail jste obdrželi na základě souhlasu se zasíláním obchodních sdělení společnosti SMART Comp. a.s.
E-mail je obchodním sdělením společnosti SMART Comp. a.s., provozovatel metropolitní sítě NETBOX. V případě, že již nechcete dostávat informace o aktuální nabídce a novinkách, můžete se odhlásit prostřednictvím účtu v Moje Konto.